top of page

* Ona Mestre

The work developed by Ona Mestre is the result of a long artistic, pedagogical, research and experimentation trajectory with different systems and disciplines in search of the internal flow of creativity: Fedora's Conscious Movement Technique System Aberastury, (with Yiya Diaz and Julia Comesaña), the Katsugen (Katsumi Mamine) and voice-body (Sjabbe van Selfour). He teaches Body Awareness and Creative Dance workshops at nunArt Guinardó, Area Dansa, Alas Artes en Movimiento and Dana. Live improvisation-music sessions with musician Pablo Arias. Accompany creation processes.

CREAR SIENDO CUERPO

¡¡La poética de un cos en movimiento!!

Escoltarem totes les parts del cos per sentir el seu fluir en el movimiento y així ballar des de todo el seu potencial.

Vivenciarem la respiració per sentir l’espai intern de nostre porque, per veure com és moviment i com ens fa ser present. Investigarem en el moviment per veure el su origen, los seu pols, la seva vibració, el que ens dibuixa i descriu en l'espai. Veurem el fluir del moviment continu, com s’obre a  l’espai i anem creant amb la improvisació geometries que es van dibuixant i prenen cos i força o com tambè es tornen invisibles però exists, en el silenci.

Sentir en l'espai la sinceritat de l'escolta en ser presente d'existir en ell.

Crear el paisatge per on transitar amb la imaginación que es fa visible en el gesto, en un movimiento continuo, en el significante de la forma, que se transforma en cada punto de todo lo que contiene.

Buscarem la relación con otras diferentes cualidades del movimiento. Com ens obrim a un treball amb l’espai, escoltant-lo com a una presencia energètica per a la creació individual i grupal. Serem l'escolta del moviment, la respiració, l'olfacte, la pell, la mirada! Improvisar y crear des de diferentes propuestas, cos, espai, moviment, veu, escritura, objecte.

bottom of page